De resultaten van de eindejaarspuzzel ADIV eindelijk onthuld

Met ongeduld verwacht zijn ze er eindelijk! Een buitenlandse opdracht weerhield de ontwikkelaars van de eindejaarspuzzel er tot nu toe van de antwoorden te verwerken. Laat ons niet vergeten dat de puzzel een vrijwillig project is dat ze in hun eigen tijd verzorgen.

 

Maar alles is nu dus verbeterd en uitgewerkt. En er is een zeer duidelijke winnaar, of moeten we zeggen: winnaars? Want wanneer twee eerdere winnaars de krachten bundelen blijkt dat een monsterscore op te leveren. Zoals we in de grafieken kunnen zien, zijn er dit jaar zeer grote verschillen binnen de top 3. Een dikke proficiat voor de winnaars: Thomas, Barry en Wessel wonnen de editie van 2021 en Ruben won de editie van 2019. Samen zijn ze oververdiend de winnaars van deze jubileum-editie.

 

Ook hielden we voor het eerst een nevencompetitie tussen scholen en andere onderwijsinstellingen. De winnaar hier was de vakgroep Toegepaste Wiskunde, Informatica en Statistiek van de faculteit Wetenschappen van de Universiteit Gent. Ook hen wensen we dikke proficiat met deze overwinning.

 

Er zijn geen geldprijzen te winnen met onze puzzel. Alle deelnemers krijgen binnenkort een mailtje met hun gedetailleerde score.

U vindt op deze pagina een link naar de uitwerkingen, waar u kan lezen hoe u deze hersenkrakers kon kraken:

https://beldefnews.mil.be/cyber/2022-NL-uitwerkingen.pdf