BAF Summer Expo 2022 draait op volle toeren!

Voor het derde jaar op rij is de ‘Summer Expo’ van onze Belgische Luchtmacht neergestreken op de luchtmachtbasis van Koksijde.

 

Aan de hand van deze pop-up tentoonstelling over de Belgische Luchtcomponent van vandaag en morgen wil ze het brede publiek informeren over de opdracht, de verschillende carrièremogelijkheden en beschikbare functies, de vernieuwing van de vloot en de vele operaties voor vrede en veiligheid in binnen- en buitenland.

 

Om deze derde editie van de BAF Summer Expo nog jonger en attractiever te maken is er hard gewerkt aan het dynamisch en interactief aspect van het geheel. Zo krijgt de bezoeker de kans om virtueel een vlucht te maken aan boord van een van onze F-16 gevechtsvliegtuigen of kennis te maken met de luchtmachtbasis van de toekomst, – voor deze gelegenheid – opgebouwd uit LEGO-blokjes. Verder zijn er ook nog de maquettes van de nieuwe F-35A Lightning II en de recent in dienstgenomen A400M transportvliegtuigen. Wie helemaal de Top Gun-sfeer wil opsnuiven kan een selfie maken aan de ‘photobooth’ die werd gebruikt tijdens de lancering van de nieuwe film ‘Top Gun: Maverick’ in Kinepolis Antwerpen en Luik.

 

Nieuwsgierigen en geïnteresseerden kunnen, mits voorinschrijving, nog tot en met vrijdag 12 augustus een bezoekje brengen aan deze indrukwekkende tentoonstelling die je meeneemt in het reilen en zeilen van de Luchtmacht van vandaag en morgen.

 

Inschrijven kan via: Koksijde Air Base Summer Expo 22 

Jozef Vanden Broeck

Jozef Vanden Broeck